Nieuws

Nieuws:

April 2020

Beste bezoeker,

Het Nutritional Assessment Platform werkt momenteel samen met vier studenten van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Hun doel is om de website waar nodig nog meer aan te laten sluiten op uw wensen als gebruiker. Om dit te bereiken hebben wij een enquête gemaakt. De studenten vinden het erg belangrijk om uw mening mee te nemen in hun eindresultaat. Het invullen van de enquête zal enkele minuten duren.

Via deze link komt u bij de enquête.
Alvast bedankt!

—–

Nieuwsbericht op de website van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Dietetiek:

 

Nutritional assessment, juist nu!

Patiënten die herstellen van een COVID-19 hebben vaak gewicht en spiermassa verloren met verlies van functionaliteit als gevolg. Doelen in de revalidatieperiode zijn dan ook om deze functionaliteit te verbeteren door het weer opbouwen van de spiermassa.


Nutritional Assessment speelt een belangrijke rol in het revalidatietraject omdat je hiermee zowel het verloop in functionaliteit als spiermassa kunt volgen. Hiermee maak je voor de patiënt inzichtelijk waar hij staat in zijn herstelproces. Het werkt motiverend om te zien dat er al vooruitgang geboekt wordt ook al is het einddoel nog niet bereikt.